Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kadar faktörlere rabıtlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan etkili bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel kondisyon anında insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. üste bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül olabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı ilkin çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan kişi skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapsı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o dönem vacip koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Belirtilen bu devir dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını deyiş etmektedir. Lakin bu konuda titiz sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman dahi dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu manzara arama edilmelidir. 

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, birden bir küme insanın fıldırca yangın kapısı çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve emeksiz olması medlulına hasılat.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page