Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İnsanların koyu olarak bulunmuş olduğu binalarda yerinde sayıda ivedili çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir işyerinde acil bir durumda çdüzenışanların veya binada mevcut vesair personelin kolay çıkışını sağlayan minimal iki acil çıkış bapsı bulunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma anlayışlevi gelir.

 Buna bedel, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Bu makalede, yangın merdiveni baplarının nite olması gerektiği, maslahatlevleri ve emniyet standartları için ayrıntılı detayları bulabilirsiniz.

Yangın ve ivedili tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da rapor edilen bu kol bazı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedi hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek bapnın Yangın Çıkış Kapısı kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kısım yapısında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın alarmı çalmış olduğunda bapyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın bapsı tutucusuna sahip bir yangın kapısı tercih edilmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page